Крісло Tuttu Monteur

М'яке крісло Tuttu Monteur

Розміри: 676 мм/850мм/висота 795мм

More details

ВИРОБНИК  Украина 41

4919

New


9 220,00 грн

}

Додати в хотілки

More info

М'яке крісло зі сталевим каркасом Tuttu Monteur

Крісло Monteur (Монте), є поповненням однойменної серії TUTTU, що посилює її універсальний, функціональний характер. Змінні м'які частини дозволили створити сімейство модульних крісел, об'єднаних дружнім дизайном.

Крісло бере назву від французького слова редактор. Надихнувшись людиною обдумано відсікає зайве, залишаючи саму суть. Monteur стало уособленням цього ремесла, завдяки лаконічному зовнішньому вигляду, та багатому опрацюванню деталей. Відмінною рисою Monteur стали ще більш округлі та гармонійні форми сидіння та спинки, розташовані на універсальній залізній рамі. А плавна лінія канта, що окреслює силует, наголошує на його чистому образі.

Ми заглибилися в дослідження м'якої частини, зменшивши габарити подушок, створивши в елегантному зовнішньому чохлі два окремі відсіки: для спинки та сидіння. Він швидко кріпиться до каркаса на зручних липучках. Також ми попрацювали над наповнювачем, обравши комбінацію пінополіуретану, основного пом'якшувального матеріалу та повстяної підкладки, для надання пружності. Завдяки цьому посадка отримала додатковий комфорт і набула великої стабільності в експлуатації на довгі роки. Це також дозволяє використовувати його як для домашньої обстановки, так і для більш формальних просторів та залів очікування. Monteur легко персоналізується завдяки поєднанням великої палітри інтер'єрного та вуличного текстилю.

Каркас: труба сталева 16 мм, порошкове покриття, гумові накладки.

Сидіння-подушка: Текстиль Arapparel, колекція GRANDE.

Наповнення: комбінація пінополіуретану та повстяної підкладки.

купити Крісло Tuttu Monteur крісло Київ крісло в спальню оригінальне крісло

other products in the same category: